Personvern

PERSONVERN

Som kunde hos Fagmiljø kan du føle deg trygg på at dine personopplysninger blir ivaretatt på en god måte. 

Fagmiljø sitt ansvar:

Vi er pliktige å behandle dine opplysninger i tråd med personopplysningsloven.

Hvilke opplysninger lagrer vi ?

Ved bestilling / henvendelse gjennom våt nettside lagrer vi navn, adresse, e-post og mobilnummer. Betalingsinformasjon behandles eksternt gjennom trygge servere hos PayPal og Vipps

Hvilke opplysninger bruker vi ?

For å ha nok informasjon til å kunne leverer varer til deg som kunde så lagrer vi opplysninger som navn, adresse, e-post og mobilnummer. Vi er også pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Googl Maps: Vi bruker Google Maps for å angi vår destinasjon. Viser til Google Maps personvernerklæring ved å trykke på brukervilkår i bunn av kart.

Hvem bruker opplysningene?

Informasjonen ved bestilling / henvendelse ved mail, vil din mail videreformidles til ansvarlig i butikk. Bestiller du transport vil også den aktuelle transport kontakt få videreformidlet denne informasjonen.

Dine rettigheter:

Du eier dine personopplysninger og har rett til å vite hva vi bruker dem til. For mer informasjon om dette se punktene under.

  1. Du har rett til å vite hvor dine personopplysninger stammer fra:
  2. Du har rett til å vite hvorfor vi samler inn personopplysninger om deg:
  3. Du har rett til å vite hvordan deler personopplysninger om deg:
  4. Du har rett til å vite hvordan vi oppbevarer/ lager av personopplysninger om deg:
  5. Du har rett til å få innsyn i de personopplysningene vi har om deg.
  6. Du har rett til korrigering: Du har rett til å få uriktige personopplysninger om deg rettet.
  7. Du har rett til å få opplysningene utlevert: I enkelte tilfeller har du rett til å få utlevert dine personopplysninger i et maskinlesbart format.

Ansvarlig:

Fagmiljø AS, Firdavegen 20, 6800 Førde
Orgnr: 989712098
Tlf: 577 21 060
Epost:
30.11 2018